KAUNEUS- JA HYVINVOINTIPALVELUT

Good Feelings Centerissä sinua hoidetaan ja hemmotellaan päästä varpaisiin! Tarjoamme erittäin monipuoliset kauneuden- ja hyvinvointipalvelut.

Räätälöimme palvelut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi jo tänään!Mira Iso-Mustajärvi, Good Feelings Center • Ylöjärvi

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Rakennekynnet - Kestolakkaus - Geelikynnet - Ylöjärvi

KYNSIHOITO
Kauniit, kestävät ja huolitellut kynnet rakennekynsien sekä geeli- tai kestolakkauksen avulla

Rakennekynsiä tehtäessä voit päättä kynsien pituudesta, muodosta sekä koristelusta. Geelikynnet ovat hyvä suoja omille kynsillä, ja hyvin hoidettuna ne tuovat iloa useiksi viikoiksi. Rakennekynsien avulla voit saada kauniit kynnet ja huolitellut kädet, jotka kestävät hyvin kulutusta arjen touhuissa.

Geelikynnet ja kestolakkaus vahvistavat ja auttavat liuskottuvia ja lohkeilevia kynsiä. Väritön geeli luo kestävän pohjan kynsien lakkauksille ja koristeluille. Kynnet tulee hoitaa noin 3-5 viikon välein, riippuen omien kynsiesi kasvusta ja kulutuksesta.

Jalkahoidot - Ylöjärvi

JALKAHOIDOT
Hoitavat ja rentouttavat jalkahoidot

Jalkahoitomme sisältää kylvetyksen, kynsien hoidon (tarvittaessa myös ohennuksen), kovettumien ja/tai känsien poiston, raspauksen sekä hieronnan. Kynsien hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa ohennuksen sekä lyhyen hieronnan.

Ripsipidennykset - Ylöjärvi

RIPSIPIDENNYKSET JA KESTOTAIVUTUS
Kauniit ja kestävät ripsipidennykset edullisesti

Koska ripsipidennyksiä on saatavilla hyvin kattavasti eri pituuksilla, paksuuksilla, kaarevuuksilla sekä väreillä, pystymme luomaan pidennyksistä hyvin luonnollisen tai näyttävän näköisen - toiveittesi mukaisesti. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan ja luodaan pidennykset oman silmien muodon ja ripsimäärän mukaan.
Klassissessa ripsipidennyksessä liimataan yksi kuitu yhteen omaan ripseen; yhteen silmään mahtuu noin 50-100 ripseä. Pidennys kestää sitä pitempään kauniina mitä hellemmin niitä hoitaa ja kohtelee. Volyymiripset ovat nimensä mukaisesti tuuheammat, sillä yhteen omaan ripseen liimataan 3-6 kuidun ripsiviuhka. Volyymiripsien kuidut ovat huomattavasti kuituripsiä kevyempiä ja pehmeämpiä.

Ripsipidennysten hoito-ohjeet

Ripsipidennyksen asennuksen jälkeen tulisi seuraavan vuorokauden aikana välttää hikoilua, ripsien kastelua sekä saunomista, jotta ripset pääsevät kuivumaan kunnolla. Käytä ripsien puhdistukseen niille tarkoitettua öljytöntä puhdistusainetta. Muista harjata ripset kerran päivässä. Älä hankaa silmiä, nypi tai vetele ripsiä äläkä käytä ripsentaivuttimia tai ripsiväriä.

Lash Lift Rolly King - ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksella saat uskomattoman muutoksen omille ripsille ilman ripsipidennyksiä! Kestotaivutuksessa omat ripset muokataan taivutusaineella, ja käsittely viimeistellään hoitoöljyllä. Jos et halua ripsipidennyksiä mutta runsaamman ja pidemmän näköiset ripset - tämä menetelmä sopii sinulle!

Lash Lift Rolly Queen - kestomascara

Kestomascara saa omat ripsesi näyttämään entistä pidemmiltä ja näyttävämmiltä. Erittäin hyvä yhdistelmä kestotaivutuksen kanssa. Huom! Kestomascara ei sovi ripsiliima-allergikoille!

» Katso ripsihoitojen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Sokerointi - Brasilialainen sokerointi - Ylöjärvi

SOKEROINTI
Hellävarainen ja tehokas karvojenpoisto sekä naisille että miehille

Sokeroinnin avulla poistetaan ihokarvat hellästi, ja samalla ihosi puhdistuu kun menetelmä poistaa myös kuollutta ihosolukkoa. Sokeroinnilla saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvoitusta, ja se soveltuu koko vartalolle, myös herkimmille ihoalueille. Suositeltava hoitoväli sokeroinnissa on ensin 3-4 viikkoa, ja useamman hoidon jälkeen 4-6 viikkoa.

» Katso sokerointien hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Ennen sokerointia

Voit valmistautua kotona sokerointiin kuorimalla ja kosteuttamalla ihon hyvin 48h ennen sokerointia. Paras tulos saadaan aikaan jos et ajele karvoja noin 2 viikkoa ennen sokerointia. Brasilialaista sokerointia ei voida tehdä jos sinulla on jokin tulehdus. Ja tulethan sokerointiin suihkun raikkaana.

Sokeroinnin jälkeen

Sokeroinnin jälkeen tulisi välttää raskasta liikuntaa (hikoamista), saunomista sekä solariumissa käyntiä noin vuorokauden verran. Iho tulee myös hyvin kosteuttaa päivittäin. Kuori ihosi kerran viikossa kosteuttavalla kuorinnalla. Älä höylää mutta voit yksittäisiä karvoja poistaa varovasti pinseteillä.

Kestopigmentointi - Ylöjärvi

KESTOPIGMENTOINTI JA MIKRONEULAUS
Luonnollinen värjäys helpottamaan arjen ehostusta

Kestopigmentointi on tatuoinnin tapainen toimenpide, mutta kevyempi, joten se haalistuu ajan kuluessa pois. Pigmentoinnilla saadaan kulmista luonnollisen ja tuuhean näköiset, tai huulista huolitellun näköiset. On yksilöllistä kuinka pitkään pigmentointi säilyy, mutta keskimäärin joitakin vuosia. Kestopigmentointi helpottaa arkista ehostusta, ja on erinomainen vaihtoehto tilanteisiin, joissa et voi meikata.

Microblading

Mikroblading on Aasiasta lähtöisin oleva tapa muotoilla kulmia. Se ei ole pysyvä pysyvä pigmentointi, ja toimenpiteessä käytetään vain luonnollisia pigmenttivärejä. Microblading-kulmat häviävät noin vuoden kuluessa iholta, joten uusinta pitäisi tehdä noin 10-12kk kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Microbladingillä saadaan aikaan hyvin luonnolliset, kauniit ja pysyvät kulmat.

Mikroneulaus micropen -kynällä

Mikroneulaus on nopea ja turvallinen menetelmä hoitaa esim. arpia ja juonteita. Soveltuu yleensä hoidoksi silloin kun voimakkaat laser- tai kuorintahoidot eivät tule kyseeseen. Mikroneulausta käytetään hoitoina myös valovanhentuneelle iholle, parantamaan ihon rakennetta sekä selluliitin hoitoon ja jopa ennaltaehkäisemään ihon arpeutumista.

» Katso kestopigmentointihoitojen ja mikroneulauksen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Suihkurusketus - Ruiskurusketus - Ylöjärvi

HELLÄVARAINEN SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketuksella saat luonnollisen ja terveen näköisen rusketuksen altistumatta haitallisille UV-säteille. Suihkurusketus on turvallinen tapa saada kaunis, hehkuva iho. Suihkurusketusaine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa. Suihkurusketus kestää noin viikon verran.

Ennen rusketusta

Parantaaksesi suihkurusketuksen tasaisuutta ja lopputulosta, voit valmistautua ennen rusketusta kuorimalla ihosi kokonaan, tai käyttämällä karheaa pesusientä. Kiinnitä erityistä huomiota kuiviin alueisiin, kuten nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin. Käytä öljytöntä, kevyttä kostusvoidetta. Jotta rusketusaineet eivät kerry avonaisiin ihohuokosiin, voit poistaa ihokarvoja 24h ennen käsittelyä.

Suihkurusketuksen jälkeen

Suihkurusketuksen jälkeen kannattaa käyttää tummia, löysiä vaatteita, jotta kireät vaatteet eivät hankaa ihoa ja aiheuta epätasaisuuksia rusketukseen. Älä käy pesulla ainakaan 4 tuntiin suihkutuksen jälkeen; suosittelemme odottomaan mieluummin noin 10 tuntia. Suihkun jälkeen kuivaa iho taputtelemalla - älä hankaa. Käytä kosteusvoidetta aamuin illoin pitääksesi sekä rusketuksen että ihosi paremmassa kunnossa.

HUOM! Meillä myös perinteinen solarium!

» Katso suihkuruskutuksen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

 

Meikkauspalvelut - Ylöjärvi

MEIKKAUSPALVELUT
Vain ennakkotilauksesta

Meiltä saat myös meikkauspalvelut arkeen ja juhlaan!

Hierontapalvelut - Ylöjärvi

HIERONTA

Urheiluhieroja ja ammattivalmentaja Ville Pirttijoki tekee hierontahoitoja: sekä klassista hierontaa että urheiluhierontaa. Huom! Maksuna käy ainoastaan käteinen! Varaa aika joko sähköpostilla tai soittamalla Villelle puh. 045 259 0988.

GOOD FEELINGS CENTER - Ville Pirttijoki puh. 045 259 0988

hierontajaurheilupalvelu.fi