OMAN KYNNEN GEELAUS/VAHVISTUS

Asiakkaalle, joka ei halua lisää pituutta kynsiinsä, mutta haluaa siistit, huolitellut ja vahvemmat kynnet. Luonnon kynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on ohut ja luonnollisen näköinen.

Tällä menetelmällä kynttä ei pidennetä. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Kynnelle voidaan tehdä haluamasi ulkonäkö ja koristelut ja se pysyy kauniina huoltovälin ajan.

Kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Huollossa viilataan vanhaa geeliä pois ja laitetaan uudet geelit tilalle. Voit halutessasi vaihtaa kynsiesi ilmettä aina huollon yhteydessä.

Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin, kuitenkaan kellastuttamatta niitä. Lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

Kestolakkaus

90% naisista ei halua käyttää rakennekynsiä vaan he haluavat mahdollisimman luonnolliset, ohuet mutta silti kestävät kynnet. Kestolakkausten suosio on kasvanut räjähdysmäisesti.

Sopolish- kestolakkaus on UV-kovetteinen lakkaus, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen.


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Valmistautuminen kynsipalveluun

Voit halutessasi poistaa kynsilakan kynsistäsi, mikäli sinulle sellaista on. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
Jos sinulla on kynsissäsi muualla kuin Good Feelings Centerissä laitettu kestolakkaus, geelilakkaus tai kevyt vahvistus, varaathan ajan ensin vanhan materiaalin poistoon.

Kynnen kunto vaikuttaa aina kesto- tai geelilakkauksen sekä vahvistuksen pysyvyyteen. Kynsinauhaöljyn päivittäinen käyttö jo ennen kynsipalvelua auttaa lakkausten pysyvyyteen.

Aikaa varatessasi huomioi haluatko yksivärisen vai ranskalaisen lakkauksen. Mikäli toivot koristeita lakkaukseesi, voit kirjoittaa tämän tiedon jo ajanvarauksen tietoihin. Ikäraja kesto- ja geelilakkauksessa ja kynnen kevyt vahvistuksessa on 16 vuotta.

Kynsipalveluiden kotihoito-ohjeet

Kyntesi ovat korut, eivät työkalut. Tästä syystä suosittelemme sinua kohtelemaan niitä kauniisti ja noudattamaan kotihoito-ohjeita. Myönnämme kaikille kynsipalveluillemme seitsemän (7) vuorokauden laatutakuun. Laatutakuu kattaa mahdolliset laitosta johtuvat ongelmat ja virheet.

Laatutakuun voimassaolo edellyttää kotihoito-ohjeiden noudattamista. Laatutakuu ei kata esim. traumaperäisiä kynsien rikkoutumisia, kynsien luonnollista kulumista, yksittäisten kristallien irtoamista tai kotihoito-ohjeiden laiminlyöntiä.

Olethan aina yhteydessä laadunvalvontaamme, jos kynsillesi tapahtuu jotakin tai huomaat jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä ja miten asia saataisiin korjattua.

Suosittelemme käyttämään laadukasta kynsinauhaöljyä vähintään kaksi kertaa päivässä. Voit kuitenkin käyttää öljyä useammin ja tietyissä tapauksissa se onkin suositeltavaa. Levitä kynsinauhaöljyä kynsiä ympäröivälle iholle ja kynsien alle.

Tämä auttaa pitämään kynsiä ympäröivän ihon kauniina ja kosteutettuna huollosta huoltoon. Se pidentää myös manikyyrisi kestoa ja ehkäisee myös tietyn tyyppisiä pysyvyysongelmia.

Geelilakkausten ja kestolakkausten sekä kynnen kevyt vahvistuksen kanssa öljyä on suositeltavaa levittää myös itse tuotteen päälle. Tämä auttaa lakkausta säilyttämään joustavuutensa ja näin se elää paremmin luonnonkynnen mukana.

Liikkeistämme löydät laadukkaat kynsinauha öljyt. Kysy tarvittaessa lisätietoja kynsiteknikoltasi.

Suosittelemme käyttämään laadukasta käsivoidetta vähintään kaksi kertaa päivässä. Tämä auttaa pitämään ihosi aina kauniina ja kosteutettuna.

Suosittelemme aina lämpimien hanskojen käyttöä suurten lämpötilan muutosten yhteydessä. Lämpimässä luonnonkynsi laajenee ja kylmässä se taas vastaavasti supistuu voimakkaasti. Tällaisissa tilanteissa kynsimassat eivät elä yhtä voimakkaasti tai lainkaan ja tämä saattaa aiheuttaa pysyvyysongelmia.

Joustavat massat kuten geelilakka, kestolakka tai kevyt vahvistuksessa käytettävä massa “jäykistyvät” kylmässä menettäen hetkellisesti joustavuuttaan. Tämä altistaa lakkauksen ja kynnet katkeamisille, murtumille sekä rikkoutumisille. Laitathan erityisesti talviaikaan hanskat aina käteen jo sisällä myös lyhyille matkoille.

Pesethän kynsien aluset päivittäin kynsiharjalla ja pidät yllä hyvää hygieniaa. Desinfioi käsiäsi aina tarvittaessa.
Ethän milloinkaan käytä kynsiäsi työkaluina. Tämä ehkäisee kynsien kulumista, pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.

Ethän naputtele, vääntele, nypi, pure, revi tai muuten rasita kynsiäsi tai ympäröivää ihoa. Tällaiset jatkuvat erilaiset rasitukset kynsille voivat johtaa pysyvyysongelmiin tai kynsien rikkoutumiseen. Ihorikot ja haavat voivat olla este palvelulle ja/tai vaikeuttaa täydellisen lopputuloksen tuottamista.

Varothan painellessa nappeja, painikkeita ym. Käytä apuna esim. rystystä tai muuta apuvälinettä, kuten kynää. Tämä ehkäisee kynsille aiheutuvaa rasitusta, joka voi johtaa pysyvyysongelmiin tai kynsien rikkoutumiseen.
Käytäthän suojakäsineitä ollessasi tekemisissä värjäävien ruoka-aineiden (esim. kurkuma, mustikat, sitrushedelmät jne.), hiusvärien, värimaskien ym. kanssa.

Tämä ehkäisee kynsien tai sitä ympäröivän ihon värjäytymistä. Huomioithan että mattapinta on kiiltävää pintaa herkempi värjääntymiselle.

Käytäthän suojakäsineitä aina siivotessa, ollessasi tekemisissä vahvojen kemikaalien kuten siivouskemikaalien kanssa, tiskatessa, puutarhatöissä jne. Tämä suojaa kynsiäsi kulumiselta, likaantumiselta, rikkoutumiselta ja mahdollisilta pysyvyysongelmilta. Tämä menettely suojaa myös käsiesi ihoa.

Olethan varovainen nostellessa laatikoita, kaivaessa tavaroita esim. laukusta, avatessasi auton ovia, käyttäessäsi vetoketjuja/turvavöitä/lastenistuimia jne. Tämä ehkäisee mahdollisia pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.