RIPSIENPIDENNYS KLASSINEN

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsipidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla.

Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat – asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Good Feelings Centerissa käytämme mustia ripsikuituja ripsipidennyksissä.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta.

Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon.

Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Yleisin huoltoväli on noin kolme viikkoa

Ripsiteknikon taso

Ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja taitaakin hyvin klassiset erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on hyvin hallussa.

Suosittelemme ripsipidennyksiä, jos sinulla on haastavat ripset, sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

Ripsitesti

On mahdollista, että ripsiliimoille saattaa herkistyä tai jopa allergisoitua. Tarjoamme mahdollisuuden ripsitestiin, jonka aikana testataan liiman ja kuidun sopivuutta silmille. Testi kestää noin 15 minuuttia ja siinä laitetaan molempiin silmiin muutamia ripsiä ulko- ja sisänurkkiin sekä keskelle.

Testi tulee suorittaa viimeistään kolmea päivää ennen ripsien laittoa, jotta mahdolliset oireet ehtivät ilmetä. Testin läpäisy ei kuitenkaan tarkoita varmuudella, etteikö allergiaa olisi, mutta useimmiten testistä tulee reaktio, jos on jollekin aineelle yliherkkä.

Miksi pitää ottaa ripsienpidennykset 40 ikävuoden jälkeen

 • Kasvot näyttävät nuoremmalta parissa tunnissa.
 • Voit visuaalisesti korjata silmien muotoa.
 • Ei tarvitse tuhlata aikaa meikkiin.
 • Ripsienpidennysmestarin ansiosta näytät raikkaalta, tyylikkäältä ja kauniilta iästä riippumatta.

"Katsot maailmaa kirjaimellisesti avoimella ilmeellä."

 

Valmistautuminen ripsipidennykseen

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen.

Tarvittaessa puhdistamme ripsivärin hoidon alussa, mutta varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.

Piilolinssit tulee poistaa ennen hoidon tekoa.

Ikäraja on 16 vuotta. Vanhempien luvalla teemme ripsipidennyksiä myös pari vuotta nuoremmillekin kertaluontoisesti (esim. juhliin).

Silmätulehdus ja allergiat

Silmän sidekalvontulehdus eli silmätulehdus, johtuu yleensä allergisesta reaktiosta tai bakteeri- tai virusinfektiosta. Mikäli sinulle on todettu akrylaattiallergia tai sairastat silmätulehdusta, emme valitettavasti voida tehdä ripsipidennyksiä.

Jos sinulla on tuoreet silmänrajauskestopigmentoinnit tai muita avohaavoja silmien lähellä, tulee näiden parantua ennen ripsipidennysten laittoa.


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Ripsipidennyksen kotihoito-ohjeet

Luonnonripsien tehtävä on suojella silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Omiin ripsiin liimatut ripsipidennykset keräävät niitä helposti, minkä takia päivittäinen puhdistus on erittäin tärkeää.

Ripsipidennyksille tarkoitettu puhdistusaine pitää huolen ripsipidennysten ja silmien hygieenisyydestä, parantaa ripsipidennysten pysyvyyttä.

Ripset voit huoletta kastella jo samana iltana laiton tai huollon jälkeen. Vältäthän kuitenkin saunomista vuorokauden ajan.

 • Puhdista pidennykset 1-2 kertaa päivässä niille tarkoitetulla puhdistusaineella
 • Puhdista ripset aina myös runsaan hikoilun, uimisen tai kyynelehtimisen jälkeen
 • Kuivaa ripset pesun jälkeen kevyesti painelemalla
 • Harjaa ripset aina pesun jälkeen niiden kuivuttua, ja muulloinkin tarvittaessa
 • Huolla ripsesi säännöllisesti noin 2-4 viikon välein

Vältä näitä ripsipidennysten kanssa

 • Öljypitoisten tuotteiden käyttöä silmien lähellä tulee välttää. Öljy heikentää liimasidoksen pysyvyyttä
 • Muiden kuin ripsipidennyksille tarkoitettujen puhdistustuotteiden käyttö ripsien puhdistuksessa tulee välttää
 • Kasvoille tarkoitetuissa puhdistusaineissa on usein pidennyksille sopimattomia ainesosia, jotka voivat heikentää pidennysten pysyvyyttä
 • Ripsille tarkoitetut tuotteet ovat optimoitu silmien hygieenisyyttä sekä pidennysten parasta mahdollista pysyvyyttä varten
 • Ripsipidennysten kanssa ei tule käyttää ripsiväriä
 • Runsas silmämeikin käyttö voi heikentää pidennysten pysyvyyttä, sillä ripsien tyveen jää helposti jäämiä niistä
 • Tarkistathan, että käyttämäsi tuotteet ovat öljyttömiä sekä vesiliukoisia, vedenkestäviä meikkejä ei ripsipidennysten lähellä tule käyttää
 • Vältä myös ripsien ylimääräistä koskettelua ja hankaamista, ethän myöskään taivuta pidennyksiä ripsentaivuttimilla
 • Runsas saunominen voi heikentää pidennysten pysyvyyttä. Ensimmäisen vuorokauden ajan laitosta tai huollosta tulee saunaa välttää kokonaa
 • Vanupuikkoja ja -lappuja tulee varoa ripsipidennysten kanssa, sillä ne saattavat helposti repiä ripsiä ja niistä voi jäädä kuitua ripsiin

Ripsipidennyksien takuu

Mikäli huomaat ripsipidennysten laitosta seuraavien päivien aikana poikkeuksellisen runsasta kuitujen irtoamista tai muuta erikoista, tai sinulle herää muuten kysymyksiä saamaasi palveluun tai tuotteeseen liittyen, otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen ja laitat tarkat kuvat ripsistäsi sähköpostiimme mira@hiisilinna.inet.fi.

Ripsipidennyspalveluissamme mahdollinen reklamaatio tulee tehdä viikon sisällä palvelun ajankohdasta. Käsittelemme jokaisen reklamaation tapauskohtaisesti. Takuuehtoihimme kuuluu kotihoito-ohjeiden huolellinen noudattaminen.

Huomioithan, että ripsien luonnollinen elinkaari on yksilöllisesti noin 4-12 viikkoa, jonka aikana kaikki ripset uusiutuvat. On siis varsin normaalia, että ripsiä irtoaa noin 1-5 kappaletta päivässä per silmä. Ripsen mukana irtoaa myös siihen asennetut kuidut. Liimasidoksen vanhentuessa joitakin satunnaisia kuituja saattaa irrota myös sellaisenaan, ilman omaa ripseä.