KULMIEN ”Brow Lift” LAMINOINTI

Kulmien kestovärjäyksen rinnalle suosituksi hoidoksi on muodostunut Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi, jolla saadaan luotua tuuheampaa ja näyttävämpää efektiä kulmakarvoihin.

Brow liftissä kulmakarvat kammataan uuteen asentoon kasvonpiirteisiin sopivalla tavalla. Erityisellä kampaustekniikalla kulmiin saadaan lisää näyttävyyttä ja volyymia.

Hoidon lopuksi kulmat värjätään ja muotoillaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kulmien laminoinnin kesto on yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. karvan laatu ja sen kasvunopeus.

Laminointi poistuu luonnollisesti kulmista sitä mukaa kun karvat uusiutuvat.   Brow Liftin avulla kulmiin saadaan uskomattomia ja upeita muutoksia aikaiseksi, ja hoito toimii kevyempänä ja luonnollisempana vaihtoehtona esimerkiksi kulmien pigmentoinnille.

Brow Lift kestää kauniina monta viikkoa. Kulmien laminointiin käytämme Luxus Lashes,  InLein ja Rolly Kingin  tuotteita, ja ikäraja Brow Liftissä on 16 vuotta.


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Tietoa kulmakarvojen laminoinnista

Kenelle Brow Lift sopii?

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kumiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita.

Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Laminointi kestää kulmissa useita viikkoa, joten palvelu on hyvä valinta myös helppoutta arvostaville sekä esimerkiksi paljon urheilua harrastaville.

Mitä kulmien laminoinnissa tapahtuu?

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Luxus Lashes, In Lei tai Rolly King tuotteilla.. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä.

Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Brow Liftimme sisältää kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun. Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy.

Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen. Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan.

Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä tai sokeroinnilla. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Koska Brow Liftin voi uusia?

Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat.

Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, väri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta.

Laminointi uusitaan tyypillisesti 4-6 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. Lift-hoitojen välillä useat asiakkaat käyvät kestovärjäämässä ja muotoilemassa kulmakarvansa.

Valmistautuminen kestovärjäykseen

Ennen kulmien kestovärjäystä olisi hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa.

Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia

Kulmien hoitaminen kotona keratiiniseerumilla on erittäin tärkeää. Aina kun karvoja käsitellään, kotona tulisi olla  hoitotuotteita, jotka kosteuttavat, hoitavat ja ylläpitävät karvan kuntoa. Keratiiniseerumin voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä. Sitä voi käyttää kulmille ja ripsille.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta siihen saakka, kunnes peset kulmat ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen. Tämän saa tehdä 24 tunnin kuluttua.

Kestoväriä pidetään vähintään vähimmäisaika, jotta väri pysyisi kulmissa mahdollisimman pitkään. Meiltä löytyy monia erilaisia sävyvaihtoehtoja, jotka räätälöidään juuri sinun toiveiden mukaan.

Suosittelemme ottamaan palvelun minimissään neljä päivää ennen tärkeää menoa, jotta väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.

Osa kasvoille laitettavista itseruskettavista aineista reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

Kulmiin, joissa karvan määrä on vähäinen, ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Mikäli sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten mira@hiisilinna.inet.fi.

Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

Öljyjen käyttö kulmakarvoissa

Öljyjen säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmaan ns. öljykalvon, jolloin laminointiin vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Kulmakarvat reagoivat öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti.

Tietyillä öljyillä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät kulmissa voivat vaikuttaa lopputulokseen voimakkaastikin. Tuoreimman suosituksen mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käytettävän huoltovälin aikana.

Esteet kulmien laminoinnille – kontraindikaatiot:

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että kulmakarvojen iho saattaa reagoida laminointi aineisiin punoituksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.

Raskaus ja imetys - Kehon hormonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut, jotta haluttu lopputulos saadaan. On mahdollisuus, ettei kulmat asetu toivotulla tavalla hormonien takia.

Alopecia sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä kulmien laminointi hoitoa.

Sytostaatti- tai sädehoidon aikana potilaille ei suositella hoitojen aikana laminoinnin tekoa.

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä laminointia.

Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta.

Silmätulehdukset - jos sinulla on silmätulehdus, emme suosittele palvelun ottamista, kun tulehdus on aktiivinen.

Kotihoito-ohjeet kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa. Mikäli syöt lisäravinteita, jotka vaikuttavat karvan kasvuun, laminointi voi kestää lyhyemmän aikaa, sillä kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista.

Brow lift ei “palaudu” 8 viikon aikana, vaan ns. kasvaa ulos, kun kulmasi kasvavat ja uusiutuvat. Kulmakarvojen elinkaari on 8-12 viikkoa.

Keratiinimaskaran käyttö on erittäin suositeltavaa ja tärkeää laminoinnin jälkeen, jotta kulmien kosteustasapaino sekä yleiskunto pysyy siistinä koko kasvuajan. Keratiinimaskara on öljytön ja sitä käytetään aamuin ja illoin. Voit käyttää sitä myös ripsille ripsivärin alle. Keratiinimaskaran voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä.

Voit käyttää huoletta kulmameikkiä ja poistaa meikkejä, vaikka sinulle olisi tehty kulmien laminointi. Emme suosittele vedenkestävän meikin käyttöä kulmissa laminoinnin aikana. Meikin poistoon suosittelemme öljyttömiä meikinpoistotuotteita.

Mikäli koet, että kulmien malli on mielestäsi liian voimakkaasti ylöspäin tehty tai ne eivät tunnu asettuvan paikoilleen, voimme tehdä niille korjauskäsittelyn seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen.