SOKEROINTI

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikenlaisilta ihoilta.

Kaikki sokeroijamme ovat koulutettuja sokeroinnin ammattilaisia. Sokeroinnissa käytämme laadukkaita Pandhy’s-tuotteita. Sokerointi onkin paljon muutakin kuin karvanpoisto.

Sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle.

Sokerointi vs. vahaus

Vaha levitetään karvojen kasvusuunnan mukaisesti, jonka jälkeen vahan päälle asetetaan kuitukankainen liuska, joka irrotetaan ripeällä liikkeellä vastakarvaan. Vahan levitys isommille ihoalueille on ketterämpää kuin sokerin, minkä vuoksi vahaus on monesti hieman sokerointia edullisempi vaihtoehto.

Sokerin etuja ovat sen luonnonmukaisuus (Pandhy’s sokerimassa on täysin luonnonmukaista) ja ihoystävällisyys. Sokeri levitetään sormin iholle, jonka jälkeen sokerimassa ja karvat irrotetaan kättä kevyesti heilauttamalla.

Sokeri tarttuu ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon, minkä vuoksi sokeri ei ärsytä ihoa yhtä herkästi kuin vaha, ja samaa ihoaluetta voidaan “työstää” myös monta kertaa sokerilla.

Sokeri tarttuu hyvin myös hentoihin ja lyhyisiin karvoihin, minkä vuoksi se on erinomainen myös kasvojen alueella. Sokerilla on myös parhaimmat mahdollisuudet saada sisäänpäin kasvaneetkin ihokarvat irtoamaan.

Sokerointiin valmistautuminen

Kun tulet ensimmäistä kertaa sokerointiin, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Sheivauksesta tulisi olla 14 päivää ennen sokerointiin tuloa. Säännöllisesti sokeroituna myös tätä lyhyemmät karvat alkavat irrota.

Sokerimassan levitys pitkiin karvoihin voi tuntua epämiellyttävämmältä ja ”tukistavalta”, mutta pitkiä karvoja voidaan tarvittaessa ensin lyhentää hoitolassa. Kosmetologi puhdistaa ihosi ennen sokerointia, joten sinun ei tarvitse mitenkään valmistautua sokerointiin (muuten kuin kasvattamalla hieman karvaa).

Ihon kuorintaa päivää ennen sokerointia ei suositella, eikä erittäin öljypitoisten / rasvaisten tuotteiden käyttöä hoidettavalla alueella ole suositeltavaa käyttää juuri ennen hoitoon tuloa, sillä se voi aavistuksen hankaloittaa sokerin tarttumista karvoihin.

Ihokarvojen vähentyminen / heikkeneminen sokeroinnin avulla

Sokeroinnin myötä karva muuttuu koko ajan hennommaksi ja lopputulos on pehmeämpi. Usein säännöllinen sokerointi surkastuttaa karvatuppea ja sen myötä johtaa pysyvään karvattomuuteen. Alkuun sopiva sokerointiväli on yleensä 3-5 viikkoa, sokeroinnin tarve riippuu omasta karvankasvustasi.

Kun käyt säännöllisesti sokeroinnissa, löydätte kosmetologisi kanssa sinulle sopivan sokerointirytmin. Ensimmäiset sokerointikerrat voivat tuntua hieman ikävämmiltä, varsinkin bikinialue tai brasilialainen. Tämä riippuu täysin omasta kipukynnyksestäsi, mutta säännöllisen sokeroinnin myötä, kun karva muuttuu hennommaksi, myös ikävät tuntemukset vähenevät.

Sokerointimassa

Sokeritahna on tehty täysin luonnollisista ainesosista: sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit jopa syödä sitä. Allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia eikä sokeritahnan kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita.

Sokeritahna on myös täysin vegaanista. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, näin se on turvallinen kaikille ihoalueille, myös suonikohjuisille. Sokeritahna lähtee iholta lämpimällä vedellä, eikä se jätä ihoa tahmaiseksi, kuten perinteinen vaha.


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.