SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta.

Suihkurusketus on erityisen suosittu palvelu juhlia tai kuvauksia varten sekä ennen lomaa.

Tietoa suihkurusketuksesta

Mitä suihkurusketuksessa tapahtuu?

Suihkurusketuksessa rusketusammattilaisemme suihkuttaa ammattikäyttöön tarkoitetulla laitteella hienojakoista rusketusuutetta. Ammattikäyttöön suunnitellun laitteen sekä suihkurusketustuotteen avulla koko vartalolle ja kasvoille saadaan todella tasainen ja kaunis rusketus aikaan.

Suihkurusketusta varten saat meiltä käyttöösi hiuksia suojaavan myssyn sekä kertakäyttöstringit. Voit halutessasi olla suihkurusketuksessa myös omilla bikineillä / uimahousuilla tai alusvaatteilla. Suosittelemme tummaa alus- / uima-asua rusketukseen, värjäytymien estämiseksi.

Suihkurusketuksen väri

Suihkurusketuksen syvyyttä saadaan kerrostamalla uutetta iholle. Suihkurusketuksemme hinta sisältää max kolme kerrosta väriuutetta. Mikäli toivot tästäkin intensiivisempää sävyä, veloitetaan kolmannesta kerroksesta 1,5 kertainen palvelun hinta ja neljännestä rusketuskerroksesta kaksinkertainen palvelun hinta.

Kaikkien asiakkaiden ihot eivät välttämättä  vastaanota 3-4 rusketuskerrosta, ja imeytymätön väri saattaa peseytyä suihkussa pois, joten lähtökohtaisesti suosittelemme rusketukseen 1-2 kerrosta. Lopullinen sävy kehittyy aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

Suosittelemme suihkurusketusta erityisesti ennen lomamatkaa, juhlia tai kuvauksia. Moni kokee olonsa rannalla myös itsevarmemmaksi pienen päivetyksen kanssa, joten suihkurusketus on suosittu palvelu myös kesäloman kynnyksellä.

Säännöllisellä suihkurusketuksella voi myös ylläpitää ihon kaunista rusketusta turvallisesti.

Käytössämme on That ’ so Spray Tanning tuotteet. Sarjasta löytyy 3 eri värivaihtoehtoa:

  • Clear
  • Dark
  • Extra Dark

Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.