KAUNEUS- JA HYVINVOINTIPALVELUT

Good Feelings Centerissä sinua hoidetaan ja hemmotellaan päästä varpaisiin! Tarjoamme erittäin monipuoliset kauneus- ja hyvinvointipalvelut.

Räätälöimme palvelut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi jo tänään!Mira Iso-Mustajärvi, Good Feelings Center • Ylöjärvi

Lahjakortti kauneushoitolaamme

Muista läheistäsi mieluisalla lahjalla - lahjakortti kauneushoitolaamme. Lahjakortin saat ostettua helposti netin kautta.

Osta lahjakortti netin kautta!

 

Rakennekynnet - Kestolakkaus - Geelikynnet - Ylöjärvi

KYNSIHOITO
Kauniit, kestävät ja huolitellut kynnet rakennekynsien sekä geeli- tai kestolakkauksen avulla

Rakennekynsiä tehtäessä voit päättä kynsien pituudesta, muodosta sekä koristelusta. Geelikynnet ovat hyvä suoja omille kynsillä, ja hyvin hoidettuna ne tuovat iloa useiksi viikoiksi. Rakennekynsien avulla voit saada kauniit kynnet ja huolitellut kädet, jotka kestävät hyvin kulutusta arjen touhuissa.

Geelikynnet ja kestolakkaus vahvistavat ja auttavat liuskottuvia ja lohkeilevia kynsiä. Väritön geeli luo kestävän pohjan kynsien lakkauksille ja koristeluille. Kynnet tulee hoitaa noin 3-5 viikon välein, riippuen omien kynsiesi kasvusta ja kulutuksesta.

Jalkahoidot - Ylöjärvi

JALKAHOIDOT
Hoitavat ja rentouttavat jalkahoidot

Jalkahoitomme sisältää kylvetyksen, kynsien hoidon (tarvittaessa myös ohennuksen), kovettumien ja/tai känsien poiston, raspauksen sekä hieronnan. Kynsien hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa ohennuksen sekä lyhyen hieronnan.

Ripsipidennykset - Ylöjärvi

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift Rolly King ja InLei - ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksella saat uskomattoman muutoksen omille ripsille ilman ripsipidennyksiä! Kestotaivutuksessa omat ripset muokataan taivutusaineella, ja käsittely viimeistellään hoitoöljyllä. Jos et halua ripsipidennyksiä mutta runsaamman ja pidemmän näköiset ripset - tämä menetelmä sopii sinulle!

Lash Lift Rolly Queen - kestomascara

Kestomascara saa omat ripsesi näyttämään entistä pidemmiltä ja näyttävämmiltä. Erittäin hyvä yhdistelmä kestotaivutuksen kanssa. Huom! Kestomascara ei sovi ripsiliima-allergikoille!

» Katso ripsihoitojen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Sokerointi - Brasilialainen sokerointi - Ylöjärvi

SOKEROINTI
Hellävarainen ja tehokas karvojenpoisto sekä naisille että miehille

Sokeroinnin avulla poistetaan ihokarvat hellästi, ja samalla ihosi puhdistuu kun menetelmä poistaa myös kuollutta ihosolukkoa. Sokeroinnilla saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvoitusta, ja se soveltuu koko vartalolle, myös herkimmille ihoalueille. Suositeltava hoitoväli sokeroinnissa on ensin 3-4 viikkoa, ja useamman hoidon jälkeen 4-6 viikkoa.

» Katso sokerointien hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Ennen sokerointia

Voit valmistautua kotona sokerointiin kuorimalla ja kosteuttamalla ihon hyvin 48h ennen sokerointia. Paras tulos saadaan aikaan jos et ajele karvoja noin 2 viikkoa ennen sokerointia. Brasilialaista sokerointia ei voida tehdä jos sinulla on jokin tulehdus. Ja tulethan sokerointiin suihkun raikkaana.

Sokeroinnin jälkeen

Sokeroinnin jälkeen tulisi välttää raskasta liikuntaa (hikoamista), saunomista sekä solariumissa käyntiä noin vuorokauden verran. Iho tulee myös hyvin kosteuttaa päivittäin. Kuori ihosi kerran viikossa kosteuttavalla kuorinnalla. Älä höylää mutta voit yksittäisiä karvoja poistaa varovasti pinseteillä.

Kestopigmentointi - Ylöjärvi

KESTOPIGMENTOINTI JA MIKRONEULAUS
Luonnollinen värjäys helpottamaan arjen ehostusta

Kestopigmentointi on tatuoinnin tapainen toimenpide, mutta kevyempi, joten se haalistuu ajan kuluessa pois. Pigmentoinnilla saadaan kulmista luonnollisen ja tuuhean näköiset, tai huulista huolitellun näköiset. On yksilöllistä kuinka pitkään pigmentointi säilyy, mutta keskimäärin joitakin vuosia. Kestopigmentointi helpottaa arkista ehostusta, ja on erinomainen vaihtoehto tilanteisiin, joissa et voi meikata.

Mikroneulaus micropen -kynällä

Mikroneulaus on nopea ja turvallinen menetelmä hoitaa esim. arpia ja juonteita. Soveltuu yleensä hoidoksi silloin kun voimakkaat laser- tai kuorintahoidot eivät tule kyseeseen. Mikroneulausta käytetään hoitoina myös valovanhentuneelle iholle, parantamaan ihon rakennetta sekä selluliitin hoitoon ja jopa ennaltaehkäisemään ihon arpeutumista.

» Katso kestopigmentointihoitojen ja mikroneulauksen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

Suihkurusketus - Ruiskurusketus - Ylöjärvi

HELLÄVARAINEN SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketuksella saat luonnollisen ja terveen näköisen rusketuksen altistumatta haitallisille UV-säteille. Suihkurusketus on turvallinen tapa saada kaunis, hehkuva iho. Suihkurusketusaine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa. Suihkurusketus kestää noin viikon verran.

Ennen rusketusta

Parantaaksesi suihkurusketuksen tasaisuutta ja lopputulosta, voit valmistautua ennen rusketusta kuorimalla ihosi kokonaan, tai käyttämällä karheaa pesusientä. Kiinnitä erityistä huomiota kuiviin alueisiin, kuten nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin. Käytä öljytöntä, kevyttä kostusvoidetta. Jotta rusketusaineet eivät kerry avonaisiin ihohuokosiin, voit poistaa ihokarvoja 24h ennen käsittelyä.

Suihkurusketuksen jälkeen

Suihkurusketuksen jälkeen kannattaa käyttää tummia, löysiä vaatteita, jotta kireät vaatteet eivät hankaa ihoa ja aiheuta epätasaisuuksia rusketukseen. Älä käy pesulla ainakaan 4 tuntiin suihkutuksen jälkeen; suosittelemme odottomaan mieluummin noin 10 tuntia. Suihkun jälkeen kuivaa iho taputtelemalla - älä hankaa. Käytä kosteusvoidetta aamuin illoin pitääksesi sekä rusketuksen että ihosi paremmassa kunnossa.

HUOM! Meillä myös perinteinen solarium!

» Katso suihkuruskutuksen hinnat ajanvarausjärjestelmästä!

 

Meikkauspalvelut - Ylöjärvi

MEIKKAUSPALVELUT

Meiltä saat myös meikkauspalvelut arkeen ja juhlaan!

Hierontapalvelut - Ylöjärvi

HIERONTA

Kosmetologin tekemä klassinen kokovartalo- tai kuumakivihieronta. Klassiseen hierontaan sisältyy myös ihon kuorinta tai kiinteytys halutulle alueelle.
Voit myös varata ajan urheiluhieroja Ville Pirttijoelle. Ajanvaraus kotisivujen kautta: hierontajaurheilupalvelu.fi
Ville Pirttijoki • Puh. 045 259 0988