JALKAHOIDOT

Jalat kantavat koko kehomme painon, joten ne vaativat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Hoito ja jalkojen ihon kosteuttaminen kotona on tietenkin tärkeää, mutta pedikyyrillä voidaan hoitaa ongelma-alueita tai vain hemmotella jalkoja ja pitää kynnet upeina!

Jalkahoidossa voidaan hoitaa jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä tai paksuuntuneita varpaan kynsiä. Jalan rakenne sekä elintavat vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin, joten jalkojen ongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä.

Säännölliset jalkahoidot toimivat myös ongelmia ennaltaehkäisevänä hoitona, sekä helpottavat mahdollisten ongelmien varhaista havaitsemista. Erityisen tärkeää jalkojen hoito on diabeetikoille sekä ikääntyville, kun jalkojen kotihoito alkaa vaikeutua. Myös raskauden aikana jalkahoito rentouttaa ja keventää oloa.

Löydä sinulle sopivin jalkahoito!

Kevyt (Soft) jalkahoito • 30 min

Soft jalkahoito on kevyin jalkahoitomme, ja suosittelemme tätä hoitoa silloin, kun jalkasi ovat melko hyvässä kunnossa, ja kaipaat vain kevyttä ja jalkojen hyvinvointia ylläpitävää hoitoa. Hoito sopii hyvin myös esimerkiksi raskaana oleville asiakkaille, mikäli jalkapohjat ovat hyvässä kunnossa.

Emme suosittele Soft jalkahoitoa, mikäli jaloissasi on kovettumia, känsiä tai vaativampaa hoitoa tarvitsevat kynnet.

Soft jalkahoito sisältää jalkojen kuorinnan, kylvetyksen ja kynsien käsittelyn sekä kevyen rasvauksen. Lisämaksusta tähän hoitoon voi lisätä hieronnan (15 min).

Perus- (superior) jalkahoito • 60 min

Superior jalkahoito on klassinen jalkahoito, jonka yhteydessä ehdimme hoitamaan myös jalkojen kovettumia. Suosittelemme Superior jalkahoitoa, kun kaipaat klassista jalkahoitoa ilman lakkausta. Tämä hoito sopii hyvin myös iäkkäämpien asiakkaiden jalkojen hoitoon.

Mikäli jaloissasi on todella paljon kovettumia tai känsiä tai kyntesi tarvitsevat vaativampaa hoitoa, suosittelemme varaamaan ajan Täydelliseen (all inclusive ) jalkahoitoon, joka on pisin ja kattavin jalkahoitomme.

Superior -jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kynsien käsittelyn, jalkojen kovettumien hoidon (30 min.) sekä 15 minuutin jalkahieronnan.

Täydellinen (all inclusive) jalkahoito • noin 120 min

Täydellinen (all inclusive) jalkahoito on kattavin jalkahoitomme, ja suosittelemmekin tätä palvelua silloin, kun jalkapohjasi tai kyntesi kaipaavat enemmän hoitoa tai kun haluat kaiken kattavan ja hemmottelevan jalkahoitoelämyksen!

Täydellinen (all inclusive) jalkahoito sisältää myös varpaiden kynsien kesto- tai geelilakkauksen, joten suosittelemme tätä hoitoa myös kaikille, jotka haluavat pitää varpaiden kyntensä aina upeina! Täydellinen (all inclusive) -jalkahoito on suosittu palvelu heti kesäloman alkajaisiksi, ennen lomamatkaa sekä lahjaksi annettavaksi.

Täydellinen (all inclusive) -jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, kynsien kevyen käsittelyn (viilaus ja kynsinauhat), kovettumien kevyen käsittelyn, 15 minuutin jalkahieronnan, lämmittävän ja kosteuttavan parafiinihoidon sekä varpaiden yksivärisen geeli- tai kestolakkauksen.

Jalkahoitojen lisäpalvelut

Voit yhdistää jalkahoitoosi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten lämmittävän ja kosteuttavan parafiinihoidon, jalkojen hemmottelevan hieronnan, lmfaboots-hoidon tai kesto- tai geelilakkauksen.

Teemme varpaiden kynsille myös koristeellisia kesto- ja geelilakkauksia, jolloin varpaiden kynnet voidaan koristella esimerkiksi pienillä koristekivillä, maalauksilla tai glittereillä.


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Valmistautuminen jalkahoitoon

Jos sinulla on toiveita hieronnan voimakkuuteen tai muuhun liittyen, kerrothan ne kosmetologille niin hän ottaa ne huomioon. Kerrothan myös kosmetologille, jos sinua erityisesti vaivaa tai huolettaa jokin jalkoihisi liittyvä asia, tai jos haluat sille erityistä huomiota hoidossa.

Suosittelemme tulemaan jalkahoitoon ilman kynsilakkaa, jotta hoitoaikaa ei kulu kynsilakan poistamiseen.
Huomioithan, että jalkahoidot toteuttaa liikkeissämme kosmetologi-lähihoitaja.

Emme suosittele pedikyyriä jos sinulla on:

  • Jalkojen alueella haavoja, tulehduksia tai tarttuvia ihotauteja.
  • Jalkojen alueella verenkierrollisia tai hermostollisia häiriöitä tai vaikeita iho- tai kynsiongelmia.

Jalkahoidon kotihoito-ohjeet

Kotona jalkoja tulisi hoitaa päivittäin kosteusvoiteella. Muista hieroa voide myös kynsinauhoille.
Kotona lyhennä kynsiä kynsisaksilla tai kynsileikkureilla, mutta älä liian lyhyeksi, koska kynnen tehtävä on suojata ihoa.

Liian lyhyeksi leikatut kynnet voivat aiheuttaa varpaanpäiden kipeytymistä ja hankautumista sekä kynnen kasvamista sisään.

Korkeintaan kerran kuukaudessa voit ohentaa sarveistumia tai kovettumia kevyesti raspaamalla tai hohkakivellä.
Kotona voit myös kuoria jalkoja tai käyttää jaloille tarkoitettuja naamioita.