RIPSIEN "Lash Lift" KESTOTAIVUTUS JA -VÄRJÄYS

Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Kestotaivutus on täydellinen vaihtoehto, jos et halua taivuttaa ripsiäsi päivittäin tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsiä hoitava keratiinikäsittely/ kestovärjäys..

Uudella entistä kattavammalla silikonimuottivalikoimalla saamme juuri sinun silmän malliin/ripsien pituuteen sopivan taivutuksen aikaiseksi, lopputuloksena ihanan kaarevat omat ripset. Hoitoon kuuluu myös ripsien värjäys.

Taivutuksen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa. Uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Voit käyttää ripsiväriä ja meikata, kun sinulla on kestotaivutus.

Taivutuksen voi uusia 4 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä. Ripsiseerumin käyttö on suositeltavaa taivutuksen jälkeen. Se uudistaa, kosteuttaa, ja elvyttää karvan luonnollista suojaa.

Kestotaivutus sopii myös herkemmille silmille, koska aineet eivät sisällä ammoniakkia eikä hajusteita (valitse InLei). Taivutuksen voi tehdä myös ilman kestovärjäystä. Tuotteet sisältävät keratiiniaja sopivat hyvin tuoksuallergisille.

Raskaus tai imetys voi vaikuttaa ripsienkestotaivutuksen lopputulokseen, joten sen aikana hoitoa ei suositella.

Ripsien kastelemista, kuumuutta ja silmien hieromista tulisi välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kenelle ripsien kestotaivutus sopii?

Suosittelemme ripsien kestotaivutusta, mikäli toiveissasi on pelkkää kestovärjäystä näyttävämpi lopputulos. Lash Lift sopii hyvin silloin, kun haluat mahdollisimman upean ilmeen ripsillesi, kuitenkin yhä luonnollisella lopputuloksella.

Kestotaivutus sopii myös silloin, jos ripsipidennyksiä ei voi tai halua käyttää. Ripsien kestotaivutus on suosittu palvelu ympäri vuoden, ja se tekee meikittömästä lookista raikkaasti kohotetun ja huolitellun.

Mitä ripsien kestotaivutuksessa tehdään?

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä tai rullia, joiden päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla.

Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Good Feelings Centerissä käytössä on useita erilaisia taivutusmuotteja, joiden avulla Lash Lift -ammattilainen räätälöi ripsillesi ja toiveillesi sopivan lopputuloksen!

Ripsien kestovärjäys kestotaivutuksen yhteydessä

Lash Lift -hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä miellyttävän kokemuksen.

Alaripsiä emme värjää kestotaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. Voit käydä värjäämässä ripsiäsi huoltovälin aikana.

Koska kestotaivutuksen voi uusia?

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä maksimissaan neljän viikon välein. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina. Ripsiä voidaan värjätä taivutusten välissä, sillä kestoväri kuluu monesti ripsistä taivutusta nopeammin pois. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.

Kotihoito-ohjeet:

  • Vältä kastelua 24h
  • Vältä saunomista 48h
  • Saat meikata ihan normaalisti

Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Valmistautuminen Lash Lift -ripsien kestotaivutukseen

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Tarvittaessa puhdistamme ripsivärin hoidon alussa, mutta varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa. Piilolinssit tulee poistaa ennen hoidon tekoa.

Ripsipidennysten poiston jälkeen tulee odottaa yksi kasvukausi (noin 8 viikkoa) ennen kestotaivutuksen tekoa.
Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille noin 8 viikon välein. Ikäraja kestotaivutukseen, laminoitiin ja kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Antihistamiinin käyttö

Antihistamiinin käyttö ennen palvelun tekoa, saattaa aiheuttaa silmissä kuivumista. Kestotaivutus voidaan tehdä, mutta se tulee tehdä huolellisesti ja asiakkaan reaktioita seuraten.

Öljyjen käyttö

Öljyjen säännöllinen käyttö ripsissä voi mahdollisesti tehdä ripseen öljykalvon, jolloin kestotaivutukseen vaikuttavat aineet eivät pääse välttämättä vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi.

Ripset voivat reagoida öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti, ja joillakin öljyjen käytöllä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät ripsissä voivat jo vaikuttaa lopputulokseen.

Öljypitoisten tuotteiden käyttö ripsissä olisi hyvä lopettaa muutama viikko ennen kestotaivutuksen tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käyttämään huoltovälin aikana.

Kuivat tai rasittuneet silmät

Kuivasilmäisille asiakkaille liimalle herkistyminen saattaa olla todennäköisempää.

Silmäsairaudet, kaihi, diabeettinen retinopatia tai glaukooma ei ole este kestotaivutuspalvelulle.
Kontraindikaatiot – esteet ripsien kestotaivutukselle:

Raskaus

Suosittelemme vahvasti jättämään Lash Lift -hoidon tekemättä, jos on raskaana tai imettää. Syynä tähän ovat käytettävien tuotteiden ainesosat, sekä olemassa oleva mahdollisuus, ettei ripset taivu toivotulla tavalla raskauden vuoksi.

Raskaushormonit vaikuttavat suurimmaksi osaksi karvoitukseen, ja näin ollen ripset voivat pahimmassa tapauksessa jopa katketa taivutuksen teon jälkeen. Kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Huom. Good Feelings Centerissä ei tehdä allergiatestejä.

Alopecia

Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä ripsien kestotaivutus hoitoa.

Silmätulehdus

Silmän sidekalvontulehdus eli silmätulehdus, johtuu yleensä allergisesta reaktiosta tai bakteeri- tai virusinfektiosta. Silmätulehdusta sairastavalle ei voida tehdä ripsien kestotaivutus hoitoa.

Sytostaatti- ja sädehoidot

Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.

Trichotillomania

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä kestotaivutusta.

Kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Ripsiä ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Huomioithan, että mikäli syöt lisäravinteita mitkä vaikuttavat ripsien kasvuun, taivutus voi kestää oletettua lyhyemmän aikaa ripsissäsi, sillä ripsien kasvun myötä taivutustulos vähitellen katoaa ripsistä.

Ripsien kestotaivutus ei ”loivennu” 8 viikon aikana, vaan kestotaivutus ns. kasvaa ulos, kun ripsesi kasvavat ja uusiutuvat. Luonnonripsen elinkaari on 8-10 viikkoa.

Suosittelemme kosteuttamaan ripsiä öljyttömällä sekä värittömällä ripsiseerumilla kaksi kertaa päivässä. Näin ripset pysyvät huoliteltuina sekä kosteutettuina läpi kasvuajan.

Voit käyttää huoletta ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus. Suosittelemme kuitenkin välttämään vedenkestävän ripsivärin käyttöä.

Mikäli ripsien kestotaivutus on mielestäsi liian jyrkästi tehty, voimme loiventaa sitä seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen ja laitat tarkat kuvat ripsistäsi sähköpostiimme mira@hiisilinna.inet.fi.

Valmistautuminen kestovärjäykseen

Ennen kulmien kestovärjäystä olisi hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa.

Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.